Herinneringen aan India

In 2003 en 2004 maakte ik reizen naar Laxman Jhula in India. Toen dit jaar daar vrienden vertoefden en beeldberichten stuurden, was ik ook weer een beetje daar. In die sfeer diepte ik herinneringen op uit mijn archief en mijn geheugen en begon te schilderen.

vipassanagroep op de oever van de Ganges                                         olieverf op doek 30/ 40

 

 

meditatie                                                                                                               olieverf op doek30/40

 

offering                                                                                                                  olieverf op paneel 15/15

 

voor een tempeltje                                                                                                              acryl op papier