Nieuw atelier

Vanaf 1 juni 2018 werk ik dagelijks in mijn nieuwe, tijdelijke atelier op de Noorder Poort in Wapserveen. Het atelier kijkt uit op de moestuin en het weidse landschap. Schilderen in de setting van het internationale zencentrum is inspirerend. Er dienen zich allerlei nieuwe onderwerpen en thema’s aan. De eerste weken heb ik besteed aan het schilderen van zenatrributen en oogst uit de moestuin. De resultaten hangen nu in de theekamer van de Noorder Poort. De schilderijen zijn te koop en veertig procent van een verkocht schilderij is bestemd voor de Noorder Poort. zenleven.nl

Hieronder vind je afbeeldingen van de schilderijen in olieverf.

 

Meditatiebel

13/18 op doek

 

 

 

 

 

 

 

Prabhasa’s oryõki schalen

24/30 op doek

 

 

 

 

 

Aardbeien

16/16 op mdf

 

 

 

 

 

 

Aalbessen

18/24 op doek

 

 

 

 

 

 

 

Rode bieten

30/30 op paneel

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *