Vijfentwintig jaar zenleven op de Noorder Poort


Het tijdschrift Zenleven staat in het teken van het vijfentwintigjarig  jubileum van de Noorder Poort.  Het was het een eer voor mij om zenmeester Jiun Roshi roshi te interviewen. Dit jubileumnummer geeft een mooi beeld van de Noorder Poort waar mensen vaak jarenlang trainen in het beoefenen van zazen en over hoe zij na zo’n periode weer verder gaan. In het zazen programma worden ook vele korte trainingen/sesshins aangeboden die meestal overboekt zijn. Je moet er dus op tijd bij zijn. Een grote wens is daarom; meer ruimte maken voor meer deelnemers. Het hart van de Noorder Poort is de zendo, de meditatieruimte. In dit nummer van tijdschrift zenleven vind je de plannen voor de nieuw te bouwen zendo en de nodige verdere uitbreiding.

http://www.tijdschrift.zen

  • meditatiebel olieverf op doek 12/17

——————————————————————————————————————–

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *